klockan.

att koppla av och inte tänka så mycket på vad klockan är, är någonting jag verkligen måste lära mig.. jag sover otrolgit dåligt på nätterna för att jag hela tiden stressar upp mig över vad klockan är och räknar ner timme efter timme hur många sömntimmar jag kommer få ifall jag somnar nu direkt.
 
vissa kvällar kommer jag på migsjälv att jag inte har en endaste aning om vad klockan är, och då ser jag till att jag inte kollar på klockan mer den kvällen, utan att jag går och lägger mig när jag känner mig trött, avkopplad och viktigast av allt, känner att jag vill sova.
 
jag känner att jag har inte tid till att sova för det finns så mycket saker jag vill hinna med, men samtidigt får jag lite ångest när jag kollat på klockan och räknat ut hur många (eller få) timmar jag kommer få sova..
jag är ingen sovarmänniska, jag sover aldrig länge om dagarna när jag är ledig och jag har aldrig svårt att komma upp ur sängen när jag ska till jobbet, vare sig klockan ringer 05 eller 08. jag mår bäst och är allra piggast ifall jag får sova 5-6 timmar, men ändå känns det jobbigt när klockan blir så pass mycket att jag skulle hinna få 6 timmars sömn..

jag måste helt enkelt lära mig att låta bli dendär klockan, inte vara så fruktansvärt beroende av den och vad visarna står på.
 
 
jag ska kämpa på med detta, och jag startar nu!

RSS 2.0