Kärlek. Bara ordet kärlek.

Många människor runtomkring oss har en hel del åsikter som inte är exakt likadana som våra egna. Men vad gör egentligen det? Så länge man inte vräker ur sig saker hipp som happ hur man vill när det kan såra andras känslor. Men det som fick mig att tänka i dessa banor från början var kärlek. Bara ordet kärlek kan dra fram så mycket känslor, tankar,  diskussioner så det är egentligen helt sjukt. Det kan pratas om och tyckas om i oändlighet utan att ens vara i närheten av slutdiskuterat. 

Det jag egentligen ville komma fram till var faktiskt mitt egna förhållande. 
Jag och Kevin träffades allra första gången när jag var 18 år fyllda och han skulle precis fylla 17. Det gick väldigt snabbt tills vi var tillsammans kan man tycka, 17 & 18 år gamla. Jag älskade honom tidigt och han mig & jag vet vad folk i våra kretsar tyckte och tänkte. Fick ofta höra att det var dömt att misslyckas, vi var ju så unga och vad visste väl egentligen vi om kärlek? Någon sa att man skulle inte ha ett förhållande i den åldern för då kunde man inte leva livet, andra sa att man kan inte bli kär så ung. 

3 år senare förlovade vi oss. & då tyckte väl ännu fler att nu hade vi "sålt våra själar till djävulen". Men nu då? Kevin har varit min i snart 6 år, och jag hade aldrig kunnat bli lyckligare med någon annan. Det må ha gått snabbt från första mötet, till "Jag älskar dig" första gången, men ända sen den första gången, så har min kärlek för denna kille bara vuxit starkare och starkare för varje dag som gått. Jag har vuxit upp med honom, och jag vill fortsätta växa med honom.

Inget i detta förhållandet har någonsin varit slutet i någon sorts frihet. Jag vill resa och uppleva världen, men jag vill göra det med honom. Jag tycker fortfarande om att gå ut och dansa, festa ibland. Men känslan att komma hem till honom mitt i natten och lämna allt vad "ragga på krogen" heter utanför, den är oslagbar. Att gå hem ensam och sova ensam efter en utekväll må kanske inte vara roligt, men att gå hem ensam för att komma hem till någon som kommer vara där dag efter dag efter dag, det slår allt, precis ALLT. 
Känslan jag får i kroppen när jag tänker på att jag ska pussa samma läppar varje morgon när jag vaknar, och varje natt innan jag somnar i resten av mitt liv, är den bästa känslan jag någonsin har känt. 

& jag måste bara säga, att ifall någon där ute, någonsin ser ett förhållande, giftermål eller något i den stilen, som att där tar friheten slut. Snälla tänk om, hittar man bara rätt, så kommer friheten att göra precis som man vill vara mycket mer värd med någon att dela den med. 

Jag har en person att dela den med, min frihet. & ingen är lyckligare än jag!
Jag kommer älska dig, i hela vårt liv. 
Kevin Wernersson ♡




RSS 2.0